Vi vant HSMAI priser!

Kategori:

Aktuelt

Kunde:

TINE

Dato:

oktober 11, 2016

Vi vant HSMAI priser!

Miriam Berg

Denne tirsdagen startet med litt mer sprang i stegene og aktive smilebånd her på kontoret.
I går kveld var det utdeling av HSMAI Eventprisene – som i år hadde de rekordmange søknader, med hva de selv betegner som en signifikant økning i kvalitet. 6.Sans stilte så klart opp og vi vant prisen for Beste Event og IMC med TineMoods!!

Caset er et samarbeid mellom TINE og Moods of Norway der den berømte Brunosten fikk ny drakt for å øke kjennskapen til merkevaren Brunost hos en yngre målgruppe. Juryens uttalelse på dette prosjektet var:
Eventbyrået skapte et spennende samarbeid med to store Norske aktører fra to forskjellige forretningsområder. Til tross for ulikhetene selger de begge Norsk tradisjon. Koplingen mellom mote, design og matprodukter skapte positive synergieffekter ved bruk av event på Kongsgården, reklamefilm, sosiale medier, printannonser og egen hjemmeside. HSMAI gratulerer.

I tillegg hadde vi den store gleden av også å vinne Hederlig Omtale i kategoriene Beste salgs- eller promoevent for Red Bull Flügtag, og Beste konferanse for Abelia Open!! Dette er to arrangementer vi er stolte av å ha utviklet og jobbet hardt med!

Dersom du har spørsmål eller kunne tenke deg en prat med oss er det bare å slå på tråden eller sende oss en mail!

hsmai-gruppe