Tradisjon med Byggmakker Per Strand

Byggmakker_1240x865
Byggmakker_1240x865

Kategori:

Experience

Dato:

november 22, 2017

Tradisjon med Byggmakker Per Strand

I samarbeid med Byggmakker Per Strand arrangerte 6. Sans deres årlige tradisjonelle samling i forbindelse med Bygg Reis Deg messen i Lillestrøm.

Byggmakker Per Strand Gruppen består av 12 avdelinger, fra Hadsel i sør til Storslett i Nord. Vi i 6. Sans hadde gleden av å møte 59 glade og hyggelige Byggmakkere.

Målet med samlingen var å inspirere og motivere de ansatte i tillegg til å skape et bedre samhold og samarbeid på tvers av butikkene.

Vi i 6. Sans tok utfordringen på stak arm, og lagde en skreddersydd dag i Oslo hvor vi skulle vise det beste av hva Oslo har å by på. Opplevelsene og aktiviteten skulle selvsagt bygge oppunder målsetningen med samlingen.

Det hele startet med en minigolf turnering på Oslo Camping hvor de ble delt inn i lag. Turneringen engasjerte deltagerne og trigget konkurranseinstinktet.

Tanken bak aktiviteten handlet om at den krever at alle bidrar like mye for å få et godt resultat, samtidig som det krever et godt samarbeid. Det er også en gøyal aktivitet som motiverer deltagerne til å” bygge” hverandre opp.

Etter minigolf tok vi med Byggmakker inn i Folketeaterpassasjen hvor de fikk servert en deilig to retters lunsj i et stemningsfullt og innbydende lokale. Folketeaterpassasjen ligger midt mellom Youngstorget og Storgata, og tilbyr blant annet et rikholdig mattilbud, moderne kunst og verneverdig Art Deco-arkitektur.

Dette ble etterfulgt av en by vandring med tittelen: Kontrastenes Oslo.
Her skulle guidene fortelle og vise hvordan Oslo i dag blander nye og eldre bebyggelser. Byturen gav deltageren muligheten til å få en bredere forståelse av Oslos bebyggelser, ved å  observere forskjellen på nye og eldre byggkonstruksjoner.
Målet med byvandringen var å gi de ansatte ny inspirasjon de kunne ta med seg videre i hverdagen.

På kvelden duket vi opp til kveldsarrangement på Louise Restaurant på Aker brygge. Her fikk de servert deilig mat og kveldsunderholdning i historiske og flotte lokaler. Restauranten hadde et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Arrangementet både på dagen og kvelden ble en suksess. Byggmakker Per Strand fikk en unik opplevelse av Oslo og vi oppfattet at det var god stemningen hvor de ble inspirert, motivert og bedre kjent med hverandre. Og sist, men ikke minst, samlingen bidro til at Byggmakker Per Strand fikk en bedre kultur på tvers av butikkene.

Les mer om hvilke tjenester 6. Sans kan levere til ditt neste tradisjonelle arrangement