Vi søker to nye personer til 6. Sans Story

Reklame_1240x865_v2-1
Reklame_1240x865_v2-1

Kategori:

Aktuelt, Story

Dato:

februar 21, 2018

Vi søker to nye personer til 6. Sans Story

6.Sans jobber etter arbeidsmodellen; Creating Brand-Story-Experience. Våre tre kompetanseområder; Brand, Story og Experience gir en komplett kundereise fra strategi og merkevarefokus, via kreativitet og historiefortelling, til faktiske uttak – ofte gjennom opplevelsesbasert kommunikasjon.

6.Sans Story styrker nå sitt reklameteam og lyser nå ut to stillinger. En prosjektleder og en designer.

 

Vi er på jakt etter en prosjektleder som både har erfaring fra og brenner for kommunikasjonsfaget. Vi ser helst at du har jobbet som prosjektleder i et reklamebyrå. Det er en fordel om du har en helhetlig faglig forståelse, da du vil få ansvaret for å lede alt fra reklamekampanjer til innholdsproduksjoner og eventmarkedsføring.

Vi ser etter en strukturert, nøyaktig og arbeidsom person. Det er viktig at du er tydelig og at du tør å forvente en gjennomføringsevne av de du skal lede.

Du vil jobbe tett med både rådgivere, kreatører, ulike produsenter og digitale ressurser, og du vil ha hyppig kundekontakt.

Din hovedoppgave blir å kvalitetssikre alt fra strategileveranser til ferdige uttak i ulike kanaler. Dette innebærer blant annet budsjett- og prosesstyring, ressursallokering, forhandlinger og koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner.

Vi kan tilby gode betingelser i et selskap med store ambisjoner. Dine kollegaer er ambisiøse og erfarne. Dine kunder vil være alt fra små til store bedrifter.

 

Vår nye designer har gjerne erfaring fra byrå, eller kommer rett fra skolebenken. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og du kan lage print så vel som digitalt.

Du en en sterk formgiver som følger med på trender innen faget. Du er god i Adobe Creative Suite og det er en bonus om du har erfaring med Motion Graphic og 3D. Du liker å jobbe i team, men kan også jobbe selvstendig og effektivt. Du vil jobbe tett med en AD, konulent og prosjektleder.

Vi ser etter deg som vil være med å heve nivået i et relativt nytt reklameteam. Du vil jobbe med erfarne personer med store ambisjoner. Dine kunder vil være alt fra små til store bedrifter.

 

Send oss en CV og en søknad der du forteller litt om deg selv og hvorfor du tror du kan passe til denne stillingen.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknad eller spørsmål sendes til Pål Andreas Gjersøe, Rådgiver, pal.gjersoe@6sans.no

Søknadsfrist snarest