Det nye urbane Oslo

Sundt_345x196
Sundt

Kategori:

Experience

Kunde:

Entra

Dato:

mars 10, 2017

Det nye urbane Oslo

6.Sans bistod med rådgivning, kreative rammer, planlegging og gjennomføring av den offisielle åpningen av Sundtkvartalet. Ordfører Marianne Borgen holdt åpningstalen og uttalte at ”Sundtkvartalet er bygget som vil være med på å aktivisere og stimulere nærmiljøets inkluderende identitet; grønn utvikling, teknologi og åpenhet.”

Det var en jordnær og hyggelig atmosfære på åpningen. Vi la opp til en ramme som tok sikte på å bidra til at alle deltagende følte seg inkludert og var stolte av å være del av den nye bydelen. Underholdningen var kortreist med husetes flygel i kafeen og IT-spesialisten til Skanska spilte saksofon til lys som danset seg gjennom etasjene.

I juni skal 6.Sans arrangere en åpningsfestival med navn Urban Colors for Sundtkvartalets leietagere og naboer. Det vil bli en fargesprakende og inkluderende fest langs Akerselva på Elgsletta. Kvartalet kan by på restauranter og områder for ulike aktiviteter- og har en ny flerbrukshall i tillegg til et energieffektivt bygg med høyteknologiske lokaler.