Nye medarbeidere

Nye_Ansatte_1240x865
Nye_Ansatte_1240x865

Kategori:

Aktuelt

Dato:

juni 16, 2017

Nye medarbeidere

Hils på våre tre nye ansatte; Ailin, Andrea og Siri-May!

Alle tre er målbevisste kvinner som vil forsterke teamet og tilbudet vårt.

Siri-May er ansatt som prosjektleder i 6.Sans. Hun har over 16 års erfaring fra events, markedsføring, PR, prosjektledelse og IT. Hun kommer senest fra Macsimum hvor hun har jobbet med store IT-konferanser. Med et spesielt hjerte for IT og teknologi var hun i flere år markedsansvarlig i IT-selskapet Crayon hvor hun også var prosjektleder for den årlige NIC-konferansen. Siri-May har studert sosiologi ved NTDH og har grunnkurs i amatørteaterregi.

 

Andrea Finseth er vår nyeste kreativ prosjektkoordinator. Våren 2015 avsluttet hun studier på Westerdals med en bachelorgrad innen Experience & Event Design. Før hun startet i 6. Sans har hun tidligere jobbet som rekvisitør innenfor norsk serieproduksjon og som kreativ produksjonskoordinator hos We Are Live.

 

Ailin Toften er vår nye trainee. I 2015 gikk hun ut med bachelor i Kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer og i 2017 fullførte hun årsstudium i bedriftsøkonomi på det arktiske universitet (fjernstudium). På samme tid ble hun del av 6. Sans familien som crew. Hun har stor lidenskap for kunst og kultur og har tidligere erfaring fra musikk og festivalbransjen.

 

Velkommen til oss, vi gleder oss til kreativt og godt samarbeid!