Medlemskap

meldemskapv2 1240×865
meldemskapv2 1240×865

Kategori:

Aktuelt

Dato:

oktober 3, 2017

Medlemskap

Her kan du lese mer om våre medlemskap.

 

 

 

 

 

 

IATA (International Air Transport Association) representerer, leder og utvilkler flyindustrien. Organisasjonen bestemmer prissetting av flyreiser på verdensbasis og setter standarder for flytrafikk når det blant annet gjelder forhold til regler og prising. Alle flyselskap som er tilsluttet IATA skal følge dette regelverket. IATA arbeider også for å sikre passasjerer og gods, samt se til at flyselskapene har en bra likviditet. Ved å være IATA sertifisert booker vi reiser direkte internt i byrået, som sparer kundene våre mye kostnader ved å slippe å gå gjennom et eksternt reisebyrå.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. SANS har vært over lenger tid medlem i HSMAI, The Hospitality Sales and Marketing Association International. HSMAI er en individuell medlemsskaps-organisasjon med mer enn 7000 medlemmer i verden. Organisasjonen fokuserer på en voksende bransje for hotell og deres partnere. Årlig kårer HSMAI de personer og byråer med størst påvirkning i bransjen. 6. SANS kan stolt si at vi har vunnet priser for slik som beste event, beste promoevent og beste konferanse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai 2017 ble 6. SANS Miljøfyrtårnsertifisert. Med dette sertifikatet kan vi dokumentere en miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det er over 5200 virksomheter som er sertifisert, alt fra små virksomheter til store konsern og kommuner. Med tilpassede kriterier er Miljøfyrtårnsertifisering aktuell for 70 bransjer. Miljøfyrtårn-ordningen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge. Fondet sørger for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs eller akkord hos arrangøren. 6. SANS er medlem av reisegarantifondet og våre kunder kan dermed kjenne seg trygge under gode forhold.

 

 

 

 

 

 

 

6. SANS har også medlemskap i Sponsor- og Eventforeningen. Foreningen ble stiftet i 2001 og er en interesseorganisasjon for virksomheter som forholder seg til sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøyer, enten de er sponsor, sponsorobjekt, eventselskap eller på annet vis involvert i sponsing og/eller event. Foreningen har rundt 180 medlemsvirksomheter. Foreningen arrangerer fagmøter, debatter, seminarer, kurs, studiereiser i inn-og utland, samt dele ut Sponsor- og Eventprisen på det årlige bransjearrangementet. Alt som virkemiddel for å nå deres mål om å fremme forståelse for sponsing og event som fagområde.