Kick Off

kickoff 1240×865
kickoff 1240×865

Kategori:

Aktuelt

Dato:

august 30, 2017

Kick Off

Kick off din bedrift!

Alle trenger en vitamininnsprøytning en gang i blant. Et gjennomtenkt og godt fundamentert kick off kan nettopp gi dette! Det kan være den beste starten på et nytt år, en ny strategi, et nytt team eller en ny organisasjon.  

Viktigheten ved å øke trivsel, motivasjon og arbeidsglede hos ansatte vil alltid være relevant, dette henger helt og holdent sammen med effektivitet og produksjon. Spesielt med tanke på den digitale transformasjonen mange bedrifter står midt oppe i gjør det særlig relevant å planlegge gode fysiske samlingspunkter på veien for de ansatte. 

Det finnes utallige varianter av Kick Off.  Uansett form er grunntanken for et Kick Off å kunne gi de ansatte et positivt løft, sosialt og faglig. Et Kick Off basert på teamarbeid og relasjonsbygging mellom medarbeiderne, gir et solid grunnlag når nye utfordringer skal mestres. Benyttes i tillegg nye og overraskende virkemidler på veien får du helt klart en ekstra dimensjon. 

Det er mange små og store detaljer som må på plass, noe som kan være tidkrevende for en som har nok av oppgaver i tillegg til arrangementsplanlegging. Alt fra location til konsept skal på plass. Invitasjoner lages og sendes, påmelding struktureres, effekter og opplegg settes på plass. Kanskje skal ekstra personell for ulike oppgaver leies inn. Det er ingen bedre til å forstå hvilke oppgaver du har foran deg enn et opplevelsesbasert merkevarebyrå, som oss.
6.Sans leverer sterke merkevareopplevelser som gir varige minner. 

Vi har i mange år levert Kick Off i stor og liten skala. La oss hjelpe deg med å arrangere noe utenom det vanlige enten du ønsker i Oslo og omegn, andre steder i Norge eller en tur til utlandet.  

Ta kontakt med oss så finner vi sammen frem til den beste opplevelsen som gir de ønskede resultater for dere.