ENTRA FORUM 2018

1@Entra_1240x865
2@entra_1240x865
3@entra_1240x865

Kategori:

Experience

Dato:

mars 28, 2018

ENTRA FORUM 2018

ENTRA MEDIA CITY STUDIOS

Hvordan kan man etterleve bedriftens verdier i hverdagen? Hvordan motivere og engasjere medarbeidere til å være ett lag på tvers av ulike avdelinger, fagområder og geografisk beliggenhet?
6.Sans tok utfordringen med å tenke helt nytt rundt Entra sitt årlige arrangement Entra Forum den 2.februar 2018.

Byen var Bergen og laget var Entra. I Norges nye mediaby ønsket vi å skape en helt spesiell opplevelse for Entra ved det nye mediahuset; Media City Bergen (MCB).

Skuespill:
De ansatte fikk invitasjon til en heldags fagdag i Bergen med et besøk og omvisning i MCB på slutten av dagen. Vi startet dagen som en vanlig fagkonferanse på Scandic Hotel Ørnen. Etter bare 5 minutter ble administrerende direktør Arve Regland avbrutt av ledergruppen med beskjed om
«en hendelse» og TV2 som ventet i lobbyen. Deltagerne ble veldig overrasket da «TV2 Nyhetskanalen» ble overført direkte på lerret i konferanseasal og Regland fortalte i intevju at et hackerangrep hadde forårsaket et strømbrudd på MCB. Både nyhetene og hele TV-kvelden til det norske folk stod i fare. Oppdrag Entra ble avslørt og deltagere ble bedt om å forflytte seg til MCB.


Oppdrag Entra TV
Arve Regland og Anders Hoff presenterte oppdraget i atriet i MCB med stor entusiasme og dyktighet. Deltagerne ble delt inn i 12 grupper fordelt på nyhetsavdeling, underholdningsavdeling og nye medier. I løpet av 3 timer skulle hvert lag produsere kveldens TV underholdning både som en tv-produksjon og live-sendinger. Det ble delt ut kamera, rekvisitter og vi rigget egne studio med fullt utstyr. Med bakgrunn i Entra sine verdier og med god veiledning fra Anders Hoff og gruppeledere, fikk deltagerne vist kreativitet, engasjement, prestasjoner og arbeidsglede.


Entra TV og Awards
Kvelden ble avsluttet med festmiddag og prisutdelinger på ærværdige Matbørsen i Bergen, krydret med et fantastisk TV-show av Entra. Ansatte fikk stå på scenen som nyhetsankere, debattanter og dansere fra Mitt Dansecrew. I tillegg viste vi opptak fra dagen av bl.a. Kakekrigen, Farmen og Entra’s Talenter.


Her skulle rulleteksten vært vist, for de ansatte i Entra har virkelig gjort en magisk innsats og blitt våre « TV-stjerner», både foran og bak kamera. Fra utviklingen av en kreativ ide, gjennom en ambisiøs plan og omfattende produksjon ble Entra Forum 2018 en formidabel opplevelse.

6.Sans har en stadig voksende base av fornøyde kunder som ofte handler basert på vår
erfaring, høye ambisjoner og kvalitet på leveranser.

 

Psst.. 6. Sans arrangerte også Entra Forum i 2017.