Dell EMC Forum

DELL red. 1240×865
DELL red. 1240×865

Kategori:

Experience

Dato:

august 9, 2016

Dell EMC Forum

Dell EMC Forum – Tidenes event?

 

Dell EMC Forum startet i hodet til selskapets markedssjef Kenneth de Brucq i januar 2016. Han ønsket å løfte Dells årlige arrangement (Future Ready Tour) til nye høyder og det klarte han. Årets arrangement byttet navn og profil på oppløpet og ble tidenes beste.

 

Høsten 2016 ble Dell og EMC ett selskap. Dagen etter det ble offisielt, hadde det nye globale selskapet sitt første event. Norge var først ut i et nøye planlagt arrangement på Ullevål Business Class(UBC) på Ullevål Stadion. Med over 600 kunder, partnere og ansatte tilstede, serverte Dell EMC et helstøpt event fra A til Å. Det unike med eventet var at det var over 100 sesjoner å velge mellom for publikum og hele 26 gikk parallelt. Silent disko, VR, Commodore 64 og egen eventapp gjorde det hele ekstra profesjonelt. Bruken av denne typen teknologi på et slikt event er helt naturlig.

 

Silent theatre gav unike muligheter for flere foredrag i samme rom. VR (Virtual Reality) har vi fremdeles bare sett starten på og under halvparten av Norges befolkning har hørt om det. Commodore 64 (ja du leste riktig), ble brukt som en liten retroopplevelse under etterfesten, og var en av flere fine detaljer under arrangementet. Stadig flere ønsker å bruke APP og særlig under innholdsrike eventer er det en stor fordel for å dele informasjon, samle deltakerne og strukturere eventet. Dell EMC fikk også flere tonn utstyr og presentasjonsmateriell fra Europa til sitt arrangement som gav en fin innpakking.

 

Tron Mathisen er mangeårige kundeansvarlig for Dell hos 6.Sans. Han er meget fornøyd med helheten i dette eventet. «Verken UBC eller 6.Sans har vært med på tilsvarende. Dette kan være Norgesrekord i antall sesjoner på en dag. Det har vært en glede å jobbe med Dell EMC på dette eventet. Responsen har vært formidabel», sier Tron.