Creating Brand Story Experience

6.SANS AS, Ekebergveien 178
1162 Oslo, Norway
E-post: post@6sans.no
Tlf:: +47 22 59 94 60
news

Er du vår nye kollega?

6.Sans vokser og vi trenger enda flere dyktige medarbeidere på laget!
Vi har behov for både erfarne og nyutdannede i ulike roller og søker deg som er ambisiøs, kreativ, «innfødt-digital», ser nye løsninger og har stor arbeidskapasitet – klar for å skape helt rå merkevareopplevelser på våre tre fagområder, brand, story og experience.

Noen av rollene som skal fylles er:

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker. Finner du ikke rollen for deg utlyst men tenker at du er rett person for 6.Sans vil vi uansett høre fra deg! Ta kontakt med oss, vi holder til på Ekeberg og gleder oss til å snakke med deg!

Om 6.Sans
6. Sans er et etablert og voksende byrå med en sterk historie innen opplevelsesbasert kommunikasjon. Vår ambisjon er å levere rå merkevareopplevelser for store og små selskaper. Vi ser mulighetene i utviklingen som skjer rundt sammenkoblingen av teknologi og kreativitet, det digitale og det fysiske og selskapet er nå i stor utvikling. Våre tre kompetanseområder; Brand, Story og Experience gir en komplett kundereise fra strategi og merkevarefokus, via kreativitet og historiefortelling til faktiske uttak, med opplevelsesbasert kommunikasjon og event. Hos oss kan du være med å forme fremtidens merkevarehus.

Vi jobber med små og store merkevarer, med et felles mål om å lage en rå merkevareopplevelse i alt vi gjør. Vi gleder oss til å høre fra deg.


Merkevarerådgiver

6.Sans søker senior og junior rådgivere / konsulenter som brenner for å bygge sterke merkevarer for store og små kunder. Du er en strateg som ser problemstillinger, så vel som løsninger. Du trives med å jobbe i team, er selvgående og målrettet. Du liker å presentere og selge og er flink med mennesker enten du er nyutdannet eller erfaren. 6.Sans tilbyr et godt arbeidsmiljø i en spennende arbeidsplass.


 

Konsulent

6.Sans søker etter konsulent med et stort hjerte for kommunikasjon.
Du er en strateg som ser problemstillinger, så vel som løsninger.
Du jobber godt med andre og jobber målrettet for å nå dine mål. Du liker å presentere arbeidet, og er flink med kunder. Du ser utfordringene i kommunikasjonen og er kjent med å lage kreative briefer. 6.Sans tilbyr et godt arbeidsmiljø i en spennende arbeidsplass.


 

Prosjektleder

6.Sans søker en erfaren prosjektleder fra reklamebyrå. Du er nøye og setter krav til prosess og folk rundt deg. Du håndterer flere prosjekter samtidig og detter ikke av stolen om det går en kule varmt. Som prosjektleder i 6.Sans vil du ha kundedialog, og jobbe med et kreativt team rundt deg.


 

Designer

6.Sans søker etter en designer. Du har et godt øye for hva som fungerer til hvilken jobb. Du er en digitaldesigner, men kan også lage enkle trykksaker. Du er oppdatert på trender innenfor design, men har også din egen stil og trigges av nye utfordringer.
Det gjør ingen ting om du kan litt After Effects og video redigering heller.


 

Tekstforfatter

6.Sans søker etter tekstforfatter. Du er en kreativ sjel som liker å jobbe i team og med varierte oppgaver. Du håndterer flere sjangere og setter høye krav til arbeidet ditt og jobber godt under press. Du er en flink kommunikatør og konseptmaker. Denne søknadsteksten skulle du skrevet selv.


Salgssjef

Vår nye salgsdirektør skal være med på å drive 6.Sans fremover og stadfeste vår posisjon som Norges ledende i vår bransje. Les mer om stillingen her.

Dersom du er interessert, send CV og søknad til jobb@6sans.no.
Om du har spørsmål, send mail til tonec.akselsen@6sans.no eller ring på 922 41 900.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Detaljer

Author

6.SANS

Sosiale medier
Del dette prosjektet
Comment Form